Online órák

Pár egyszerű lépéssel az otthonodban jógázhatsz velünk!
– Reggeli és esti órák ÉLŐ közvetítéssel
– 10 oktató, 10 féle óra: a lassú, stresszoldó órától, az egészen dinamikusig válogathatsz, aszerint, mire van éppen szükséged.
– Az ismeretlen, bár nem mindig vonzó, sőt inkább félelmetes … de ettől még lehet nagyon jó 🙂

Jelentkezés online órára:


1. Ha nincs még MotiBro regisztrációd, akkor regisztrálj a MotiBro rendszerébe a www.MotiBro.com oldalon!
2. Ha van már MotiBro regisztrációd, válaszd ki az órát, amelyhez kapcsolódni szeretnél, az “Órára jelentkezem” fülön itt, a honlapon.
3. Vásárolj bejelentkezés előtt online jegyeink egyikéből Barionon keresztül!

Csatlakozás az online órákhoz:

  1. Az órakezdés időpontja ELŐTT lépj be a MotiBro fiókodba a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval, a www.MotiBro.com oldalon. Ha ezt elmulasztod, sajnos nem tudunk beengedni.
  2. Válaszd a narancssárga keretben az “Online órák” fület. Itt megtalálod az összes online órát, amire bejelentkeztél MotiBroban.
  3. Ha először jelentkezel, töltsd le a gépedre a Zoom alkalmazást. Ehhez segítségként találsz egy zöld gombot, (“Zoom letöltése”), ami közvetlenül a letöltéshez szükséges oldalra visz.
  4. Az óra kezdete előtt a rendszer visszaszámol. Pontban a kezdés időpontjában meg fog jelenni a “Csatlakozás” gomb, amivel az óra online termébe bejelentkezhetsz.
  5. Már csak várakoznod kell, hogy az oktató jóváhagyja a csatlakozásod. Itt 5 percet várunk, hogy mindenki megérkezzen. Utána már az oktató nem tud az órához adni, mert elkezdi az órát.
  6. Kérünk, hogy az óra idejére némítsd le a saját mikrofonod a Zoom képernyő bal alsó sarkában, (“Mute Microphone”).
  7. Kérjük, HA MÉGSEM TUDSZ BELÉPNI AZ ÓRÁRA, jelentkezz ki, mert ezzel munkánkat segíted! A valós létszámhoz tudjuk igazítani az oktató megjelenését, vagy az óra elmaradását. Amennyiben a listán fent maradsz, az aktuális alkalom a bérletből levonásra kerül. Megértésed köszönjük!

FONTOS: Az óra kezdete után már ne válts jegyet, a rendszer nem tud beengedni. Abban az esetben, ha van érvényes jegyed, de a csatlakozásról lemaradtál, próbáld meg felvenni velünk a kapcsolatot. Ha tudjuk, elküldjük Neked az online óra linkjét.

Legtöbben kezdő online jógások vagyunk (oktatók és gyakorlók is), és most ízlelgetjük hányadán is állunk vele. Visszajelzéseidet szívesen vesszük, hogy fejlődni tudjunk. Nagyon hiányzik nekünk a személyes találkozás, de a világ senki kedvéért nem áll meg. 🙂
Köszönjük, hogy az online teremben is velünk tartasz <3

A Jógakör csapata