↑ Return to Oktatók

Cseh Adrienn

Gyermekkorom óta szerves része az életemnek a sport és a mozgás.
2006-tól kezdtem el a jógával foglalkozni.
2008-ban 1 hónapot töltöttem Indiában, ahol elvégeztem a Oneness University-n egy tanfolyamot,és ehhez kapcsolódóan részt vettem további képzéseken Nyugat-Európa több országában is.

 2011-ben a Napraforgó Alapítványnál önkéntesként dolgoztam, és itt az alapítvány vezetője mellett sok tapasztalatot szereztem a képességfejlesztő-és mozgásfejlesztő foglalkozásai során.

2012-ben elvégeztem a gyermekjóga oktatói tanfolyamot Csíki Mariannál, melynek során érlelődött meg igazán bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni sokkal tudatosabban és elkötelezetten. A Gyermekeink Mozgásáért Egyesület tagjaként folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt.
Felismertem, hogy mennyire fontos és szükséges a gyermekeket tudatosságra nevelni, egy olyan tudás birtokába juttatni, ami segíti őket egész életükön keresztül, valamint azt, hogy képesek legyenek kifejleszteni önmagukban minden pozitív tulajdonságot.
A Suli Jóga foglalkozásokon szeretném ha a gyerekek játszva fejlődnének, erősödnének mind fizikailag mind pedig lelkileg, hogy könnyebben és sikeresebben küzdjenek meg az élet különböző helyzeteivel.
Szertettel várok minden 6- 12 éves iskolás gyermeket!