↑ Return to Oktatók

Kecskeméti Dóra

Kecskeméti DóraHatha Jóga

Mióta az eszemet tudom ceruza van a kezemben. Bármikor itt van nekem és átsegít nehezebb napokon. Öröm mikor segítségével kifejezhetem magam. Nagyon szeretek festeni.

A másik dolog az életemben ami szintén örömöt, nyugalmat hozott az életembe és ezekkel együtt még sok minden mást is az a jóga.
3 éve találtunk egymásra. Azóta sok minden történt, aminek meg kellett és meg kell történnie. Hiszem, hogy így kerek az én kis életem.

A rendszeres gyakorlásom eredménye, hogy kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és újra mosolygós lányként élem az életem ezen a bolygón. Lecsitultak a gondolataim. Tulajdonképpen ez volt az, ami a leginkább kitartásra bírt. Minden jóga órán kikapcsolódtam a hétköznapi stresszből és a gyakorlások végén új emberként térhettem haza családomhoz, frissen és mosolygósan. Köszönöm Szecsei Szilárd edzőmnek, hogy utat mutatott a jóga világába ahonnan már nem volt megállás.

Nemes-Csontos Ritával a Jógakör.hu Stúdió vezetőjével – akitől a későbbiekben nagyon sokat tanultam az életről és a jógáról – körülbelül 1 éve ismerkedtem meg. Ő inspirált arra, hogy foglalkozzak a jóga oktatásával is ne csak a gyakorlásával. Elvégeztem a jógaoktatói képzést és azóta örömmel adom át a megszerzett tudásomat másoknak.

Mind emellett nagyon szeretem a természetet járni és a gyerekeimmel foglalkozni. Van két gyönyörű, okos kislányom akikre nagyon büszke vagyok. Grafikusként dolgozom, festményeimmel többször szerepeltem kiállításokon. A kreatív munka az életem.

Ezt a kreativtást próbálom becsempészni óráimba is, amelyre várlak szeretettel!