↑ Return to Oktatók

Vilhelmné Otti

Vilhelmné Otti JógaHatha Jóga, Suli Jóga

49 éves vagyok, közgazdászként dolgozom. Két felnőtt lányom és egy kiskamasz fiam van, akikre nagyon büszke vagyok. Folyamatosan tanulok tőlük elfogadást, türelmet, képességet a változtatásra.

Lassan 10 éve, hogy először kapcsolatba kerültem a jógával és elkezdtem érdeklődni az egészségesebb életmód iránt. Amióta intenzívebben, hetente többször jógázom, határozottabban érzem jótékony hatását az életem minden területén. Nemcsak rugalmasabb, hajlékonyabb, erősebb lettem, hanem kiegyensúlyozottabb, vidámabb, magabiztosabb is. Nyugodtan mondhatom, hogy megfiatalított a jóga.

Hiszek abban, hogy mi magunk is sokat tehetünk saját egészségünkért, elsősorban mozgással, táplálkozással, az életünk minden területét átszövő stressz kezelésével. Szeretném ezt a hitet és tudást átadni, és vallom, hogy minden pici előrelépés számít, bármikor és bármilyen életkorban lehet változni, változtatni. A jóga egy kiváló lehetőség mindenkinek, hogy kicsit kiszakadjon a mindennapokból és teljesebbé tegye azokat.

Ez a hit sarkallt a Hatha jógaoktatói képzés elvégzésére és szeretném tudásomat és tapasztalataimat folyamatosan fejlesztve átadni környezetemnek is.

Hozd meg Te is az elhatározást, hogy többet törődsz saját magaddal! Gyere és próbáld ki, tapasztald meg a test rendszeres átmozgatása utáni kellemes érzést, a relaxáció hozta nyugalmat!

Szeretettel várlak óráimon!

Otti