↑ Return to Óratípusok

Családi Jóga

Órarend

Együtt mozog az egész család!

Sok mozgás és vidámság az óra jellemzője. Játszva felismerhetjük és fejleszthetjük gyermekeink adottságait, megnyílhatunk egymás felé és elmélyíthetjük a kapcsolatunk.

A családi jógán együtt mozoghatsz gyermekeddel vidáman,  játszva mutathatsz példát az egészséges életmódra nevelésben, miközben a jóga pozitív hatásait is együtt tapasztalhatjátok meg. Esetleg félénkebb gyermeked is könnyebben be tud így illeszkedni, majd később már egyedül is tud járni az órákra.

Megosztjuk egymással a jógázás örömeit, sikerélményeit. Együtt játszva felismerhetjük, fejleszthetjük gyermekeink adottságait, képességeit, meyílhatunk egymás felé. Mindeközben a jóga összes jótékony hatásából közösen részesülünk: a tartások átmozgatják, erősítik egész testünket, a relaxáció nyugtató hatással van lelkünkre, a koncentrációs gyakorlatok figyelmünket is elmélyítik. Páros gyakorlatokat is végzünk, amik lehetőséget adnak az érintésre, meghitt, családias hangulat teremtésére. A csoportos feladatok, játékok pedig mindenki számára izgalmas, felderítő élményt nyújtanak.

 családi jóga