↑ Return to Aktuális workshopok

Őszi Immunerősítő workshop

ŐSZI TISZTÍTÓ – IMMUNERŐSÍTŐ WORKSHOP

Itt van az ősz, itt van újra…. Az ájurvéda az őszi időszakra is javasolja a test tisztítását. Hogy miért? Az őszi méregtelenítés célja nem csupán szervezetünk megtisztítása, hanem az immunrendszerünk megerősítése, télre való felkészítése is.
Szabadulj meg a régi terhektől mind fizikai, mind lelki szinten, amikre már nincs szükséged, legyél ismét energikus és őrizd meg egészséged a téli időszakban is!
A workshopon gyakorolt csavaró és csípőnyitó ászanák átmaszírozzák a belső szerveket, stimulálják az emésztőrendszert és a pajzsmirigyet, így segítenek eltávolítani a méreganyagokat a testedből. Mindez megfelelő légzőgyakorlatokkal és relaxációval megtámogatva pedig segít a mentális feltöltődésben is.

A WORKSHOP FELÉPÍTÉSE:
FÓKUSZBAN AZ AYURVÉDA: alapjai; kötőerők (gúnák); testtípusok (dósák) ismertetése, megállapítása, valamint a számukra javasolt étrend; táplálkozási alapelvek, méregtelenítő szerek és GYAKORLATI TIPPEK-PRAKTIKÁK, melyek segítenek az őszi téli nyavalyáktól távol tartanod magad vagy segítenek mielőbb kikúrálni azokat természetes módszerekkel.
PRANAYAMA (légzőgyakorlatok) – a helyes légzés elsajátítása – teljes tüdős jógalégzés, kapálabháti – koponyatisztító légzés; nadi shodhana – váltott orrlyukas légzés
ÁSZANA (testgyakorlás) – a méregtelenítést és az emésztést elősegítő jógagyakorlatok helyes kivitelezése és gyakorlása; hogyan alkalmazzuk az ájurvédát az ászana gyakorlásban? Milyen típusú jóga megfelelő számodra?
RELAXÁCIÓ – a test ellazítása, 20 perces vezetett, energetizáló relaxáció

Neked ajánljuk ezt az alkalmat,
– ha tudni szeretnéd, hogy milyen testtípusba tartozol, hogyan táplálkozz, hogy egészségesen és energikusan élhesd a mindennapjaidat,
– ha tudni szeretnéd, hogy milyen jógafajták ajánlottak a számodra ájurvédikus szempontból,
– ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen ászanák segítenek a test méregtelenítésében.
A workshopot Nagy Orsi tartja.

A workshop ára: 5.200,- Ft / Fő
Jelentkezés: emailben a jogakor@jogakor.hu-n!

Szeretettel várunk!
Namaste