Kézenállás és Akró Jóga Workshop – 2016 Jan. 30.

kezenallas_worksh_2016_01

Kézenállás Workshop – 2016 Január 30. szombat

“A kézállásnak nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget, mondván, az egész csak az egyensúlyozásról szól. Pedig egyáltalán nem csak a technika számít: nagyon komolyan karbantartja, és fejleszti a test izomzatát.” /forrás: hazipatika.com/

időpont: 15.00 – 16.30
oktató: Tas Gergely – cirkuszi akrobata, jógaoktató
ár: 2.500 Ft/fő
jelentkezés: emailben a jogakor@jogakor.hu-n
jelentkezési határidő: Január 28. csütörtök (csak azokat a jelenkezőket tudjuk figyelembe venni, akik résztvételi szándékukat emailben jelezték.)
max. létszám: 12 fő

Akro Jóga Workshop – Január 30. szombat

“A garantált jó hangulat mellett az akro jóga számos áldásos hatást is magáénak tudhat. Hatékony eszköz a csontritkulás megelőzésében, mivel a partner súlyát nyújtott lábbal, csonton tartjuk. Egyszerre erősíti és nyújtja a végtagok és a törzs izomzatát, emellett fejleszti az egyensúlyérzéket és a mély izomzatot, mely nagyban hozzájárul a jógában és a különböző sportokban való fejlődéshez.” /Tas Gergely/

időpont: 17.00 – 19.00
oktató: Tas Gergely – cirkuszi akrobata, jógaoktató
ár: 3.500 Ft/fő
jelentkezés: emailben a jogakor@jogakor.hu-n
jelentkezési határidő: Január 28. csütörtök (csak azokat a jelentkezőket tudjuk figyelembe venni, akik részt vételi szándékukat emailben jelezték.)
max.létszám: 14 fő

Lehetőséged van a workshopokon külön-külön vagy akár mindkettőn is részt venni. A jelentkezésedben feltétlenül jelöld, hogy melyikre szeretnél jönni!

Amennyiben mindkét workshopon részt veszel a teljes árból 500 Ft kedvezményt biztosítunk!