kundalini jóga

Kundalini Jóga workshop

kundalini jóga

Egy újabb izgalmas tapasztalásra invitálunk benneteket!

November 7-én szombaton ismét Kundalini Jóga Workshop Dózsa Zoltán vezetésével!
Ha az előzőről lemaradtál, akkor itt az alkalom. 🙂

Időpont:14.00 – 18.00 óráig
Ár: 5.900 Ft/ fő

Jelentkezés emailben a jogakor@jogakor.hu-n.

Várunk szeretettel!

“Lélek vagyunk. Soha nem vagyunk elkülönülve az Egyetemes Léttől vagy Istentől, mivel ugyanabból az esszenciából származunk. Az elkülönülés akkor kezdődik, amikor megfeledkezünk arról, hogy a valós azonosságunk Isten.
A bűn azon a gondolaton alapul, hogy elkülönültünk Istentől. Az hisszük, hogy el vagyunk különülve, és így a harmónia ellenében cselekszünk. Az önvalónkat hibáztatjuk és Istent a saját cselekedeteinkért. A bűntudat eláraszt bennünket, és még mélyebb viselkedési mintákra ösztönöz, aminek következtében nagyon nehéz a valós helyzetet felismerni.
Mindig lélek vagyunk. Amikor bűntudatot kezdünk érezni, elfelejtjük, hogy lélek vagyunk. A bűntudat összenyom bennünket, és lehetetlenné teszi, hogy igaz szívünkből és önvalónkból válaszoljunk. A bűntudat egy olyan önképből adódik, mely szerint „rosszak” vagyunk, és elkülönültünk Istentől. Az igazi felelősségérzet, az egymástól való függésünk elismerése, a bűntudat ellentéte. Ez valóságos törődést jelent, nem félelemből, hanem szeretetből, és az egymástól való függés felismeréséből fakadót. Félelem szemben a szeretettel.”