Stresszoldás Jógával

2017. Január 21. szombat 15.30 – 18.30

stresszoldas

Sok helyen kell megfelelned, gyakrabban vagy ingerlékeny, szorongsz vagy türelmetlen vagy? Esetleg nehezebben alszol el vagy felkelsz az éjszaka közepén? Úgy érzed, hogy egy kő van a gyomrodban, netán betonkeménységű a vállad, mintha óriási terheket cipelnél?

Rohanó világot élünk, rengeteg pozitív és negatív hatás ér mindenkit nap mint nap, így hát nem mindegy, hogy képes vagy e ezeket a hatásokat megfelelően kezelni illetve feldolgozni, vagy hagyod, hogy eluralkodjon rajtad a stressz. A több évtizedre visszanyúló kutatások kimutatták, hogy a tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást is eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét.

Ha szeretnél tenni az ellen, hogy életed ne csak a folyamatos feszültség, állandó idegesség bűvkörében éld, akkor gyere el workshopunkra és sajátítsd el egy kiegyensúlyozottabb élet alapjait a jóga eszköztárán keresztül.

A WORKSHOP FELÉPÍTÉSE:

  • miért kiegyensúlyozottabbak a keleti emberek, avagy az ÉLET KELETI ÉRTELME
  • HELYES TÁPLÁLKOZÁS és ÉLETMÓD ALAPJAI, mellyel csökkenthetőek a stressz okozta hatások
  • RELAXÁCIÓs és MEDITÁCIÓs technikák dióhéjban
  • PRANAJAMA – légzőgyakorlatok – a helyes légzés elsajátítása – teljes tüdős jógalégzés, HA légzés; nadi shodhana – váltott orrlyukas légzés
  • ÁSZANA (testgyakorlás) – YIN (passzív) és YANG (aktív) típusú stresszoldó ászanák alkalmazásaOktató: Nagy OrsiIdőpont: 2017. január 21., szombat 15.30-18.30

    A workshop ára: 4.500,- Ft / fő

Jelentkezés: emailben a jogakor@jogakor.hu-n!

Szeretettel várunk!
Namaste