Online órák

Pár egyszerű lépéssel az otthonodban mozoghatsz velünk!

Jelentkezés online órára:
1. Ha nincs még MotiBro regisztrációd, akkor regisztrálj a MotiBro rendszerébe a www.MotiBro.com oldalon!
2. Ha van már MotiBro regisztrációd, válaszd ki az órát, amelyhez kapcsolódni szeretnél, az “Órára jelentkezem” fülön itt, a honlapon.
3. Vásárolj bejelentkezés előtt online jegyeink egyikéből Barionon keresztül!

Csatlakozás az online órákhoz:

  1. Az órakezdés időpontja ELŐTT lépj be a MotiBro fiókodba a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval, a www.MotiBro.com oldalon. Ha ezt elmulasztod, sajnos nem tudunk beengedni.
  2. Válaszd a narancssárga keretben az “Online órák” fület. Itt megtalálod az összes online órát, amire bejelentkeztél MotiBroban.
  3. Ha először jelentkezel, töltsd le a gépedre a Zoom alkalmazást. Ehhez segítségként találsz egy zöld gombot, (“Zoom letöltése”), ami közvetlenül a letöltéshez szükséges oldalra visz.
  4. Az óra kezdete előtt a rendszer visszaszámol. Pontban a kezdés időpontjában meg fog jelenni a “Csatlakozás” gomb, amivel az óra online termébe bejelentkezhetsz.
  5. Már csak várakoznod kell, hogy az oktató jóváhagyja a csatlakozásod. Itt 5 percet várunk, hogy mindenki megérkezzen. Utána már az oktató nem tud az órához adni, mert elkezdi az órát.
  6. Kérünk, hogy az óra idejére némítsd le a saját mikrofonod a Zoom képernyő bal alsó sarkában, (“Mute Microphone”).
  7. Kérjük, HA MÉGSEM TUDSZ BELÉPNI AZ ÓRÁRA, jelentkezz ki, mert ezzel munkánkat segíted! A valós létszámhoz tudjuk igazítani az oktató megjelenését, vagy az óra elmaradását. Amennyiben a listán fent maradsz, az aktuális alkalom a bérletből levonásra kerül. Megértésed köszönjük!

FONTOS: Az óra kezdete után már ne válts jegyet, a rendszer nem tud beengedni. Abban az esetben, ha van érvényes jegyed, de a csatlakozásról lemaradtál, próbáld meg felvenni velünk a kapcsolatot. Ha tudjuk, elküldjük Neked az online óra linkjét.


Köszönjük, hogy az online teremben is velünk tartasz <3

A Mozgáskör csapata